Menukaart

Voorgerechten

Kruidenboter met brood € 3,25
Aïoli met brood € 3,25
Olijven € 3,25
Rivierkreeftjes
2 filodeeg wafeltjes met rivierkreeftjes, rucola en een heerlijke groene saus
€ 5,95
Uiensoep met kaas gegratineerd € 4,75
Pan Boly
Onder de gril geroosterd brood met Spaanse Serano ham, gemarineerde zongedroogde tomaatjes en aioli
€ 6,95
Paté van het huis
100% biologisch vlees geserveerd met een vossenbessensaus
1/2 portie € 6,95
€ 12,50
Kaas
Voor uw plateau kiezen wij kazen uit ons assortiment.
Plateau minimaal 2 soorten, brood & boter
enkel plateau: € 9,50
dubbel plateau: € 18,50

Hoofdgerechten

Kaasfondue in ’t Goede Uur
Al meer dan 45 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
per persoon € 16,50
Fondue Gorgonzola
Zacht pittige kaasfondue (zie samenstelling boven) op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
per persoon € 16,95
Fondue Provencale
Deze zomerse kaasfondue is gemaakt op basis van verse trostomaten, provencaalse kruiden, knoflook en is  afgemaakt met een toefje creme fraiche en kappertjes.
per persoon € 16,95
Fondue Bilou
Deze “Margret de Canard” (eendenborst) wordt door u zelf aan tafel bereid in een rode-wijnbouillon en gaan vergezeld met estragonmosterd, vossenbessensaus en gegrilde aardappelpartjes (wedges).
per persoon € 18,50
Raclette (minimaal 2 personen)
Aan tafel worden  3 soorten raclettekaas door uzelf gegrild,waarbij wij tomaat, ananas, Amsterdamse uitjes, augurken en een in de schil gekookte aardappel serveren.
per persoon € 17,75
Stoofschotel
Vraag ons naar de samenstelling. Wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees. Geserveerd met gekookte aardappel of wedges.
per persoon € 17,50
Kees-fondue
Kaasfondue met fenegriek gemaakt van kaas waar de dierlijke vetten vervangen zijn door plantaardige vetten. Deze kaas wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.
€ 16,25
Extra te bestellen: schaaltje groenten
Lekker om te dippen in de kaasfondue
€ 2,50

* al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade en brood.

Desserts

Taart van de dag
Lekker stukje taart met fris sorbet-ijs en slagroom
€ 6,75
Crème Brulée
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
€ 6,75
Zomerdessert
Pannacotta met aardbeiencompote, aardbeienijs en  slagroom.
€ 6,75
Chocolade dessert
chocolademousse, fudge, ijs en slagroom.
€ 6,75
Ouderwets Gember “Uit grootmoeders tijd”
Zoete gember met lichtgeslagen room
€ 4,75
Dame Blanche
3 bolletjes vannilleijs met slagroom en warme chocoladesaus of advocaat
€ 7,50
Uncle Charles Coffee
een knutselwerkje uit Australie, met 1 bolletje vanille-ijs, coffee en likeur naar keuze
€ 7,50
IJs
Diverse soorten ijs naar keuze
per bol € 2,00
Handgemaakte truffels van banketbakker Michèl
Lekker voor bij de koffie!
per stuk € 1,50
Monbazillac Chateau Vari (organic wine)
Aanbevolen dessertwijn
per glas € 4,75