Menukaart

Voorgerechten

Kruidenboter met brood € 3,25
Aïoli met brood € 3,25
Olijven € 3,25
Rivierkreeftjes
2 filodeeg wafeltjes met rivierkreeftjes, rucola en een heerlijke groene saus
€ 5,95
Uiensoep met kaas gegratineerd € 4,75
Pan Boly
Onder de gril geroosterd brood met Spaanse Serano ham, gemarineerde zongedroogde tomaatjes en aioli
€ 7,95
Paté van het huis
100% biologisch vlees geserveerd met een vossenbessensaus
1/2 portie € 7,95
€ 12,50
Kaas
Voor uw plateau kiezen wij kazen uit ons assortiment. 4 verschillende soorten
€ 12,50
Charcuterie plankje
Verschillende vleeswaren, worst en olijven.
€ 12,50

Hoofdgerechten

Kaasfondue in ’t Goede Uur
Al meer dan 45 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
per persoon € 16,50
Fondue Gorgonzola
Zacht pittige kaasfondue (zie samenstelling boven) op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
per persoon € 16,95
Fondue La Truffe
Voor liefhebbers van truffel hebben we nu een heerlijke fondue. Deze is gemaakt van een combinatie gruyere en manchego kaas, afgemaakt met truffel een scheutje grappa.
per persoon € 16,95
Fondue Bilou
Deze “Magret de Canard”of tewel eendenborst wordt door u zelf aan tafel bereid in een rode-wijnbouillon en gaan vergezeld met, estragonmosterd, vossenbessensaus en gegrilde aardappelpartjes (wedges).
per persoon € 19,50
Raclette (minimaal 2 personen)
Aan tafel worden  3 soorten raclettekaas door uzelf gegrild,waarbij wij tomaat, ananas, Amsterdamse uitjes, augurken en een in de schil gekookte aardappel serveren.
per persoon € 17,75
Stoofschotel
Vraag ons naar de samenstelling. Wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees. Geserveerd met gekookte aardappel of wedges.
per persoon € 17,75
Kees-fondue
Kaasfondue met fenegriek gemaakt van kaas waar de dierlijke vetten vervangen zijn door plantaardige vetten. Deze kaas wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.
€ 16,25
Extra te bestellen: schaaltje groenten
Lekker om te dippen in de kaasfondue
€ 2,50

* al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade en brood.

Desserts

Taart van de dag
Lekker stukje taart met fris sorbet-ijs en slagroom
€ 6,75
Crème Brulée
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
€ 6,75
Chocolade dessert
chocolademousse, fudge, ijs en slagroom.
€ 6,75
Ouderwets Gember “Uit grootmoeders tijd”
Zoete gember met lichtgeslagen room
€ 4,75
Dame Blanche
3 bolletjes vannilleijs met slagroom en warme chocoladesaus of advocaat
€ 7,50
Uncle Charles Coffee
een knutselwerkje uit Australie, met 1 bolletje vanille-ijs, coffee en likeur naar keuze
€ 7,50
Handgemaakte truffels van banketbakker Michèl
Lekker voor bij de koffie!
per stuk € 1,50
Monbazillac Chateau Vari (organic wine)
Aanbevolen dessertwijn
per glas € 4,75