Menukaart
Voorgerechten
Kruidenboter en aïoli met brood | € 5,75 |
Olijven | € 4,25 |
Rivierkreeftjes 2 filodeeg wafeltjes met rivierkreeftjes, rucola en een heerlijke groene saus |
€ 6,75 |
Uiensoep, broodje met geitenkaas gegratineerd | € 6,25 |
Pan Boly Onder de gril geroosterd brood met Spaanse Serano ham, gemarineerde zongedroogde tomaatjes en aioli |
€ 9,50 |
Burratini Kleine burrata met warme gemarineerde druiven, basilicum en marinade van venkelolie. |
€ 7,50 |
Paté van het huis 100% biologisch vlees geserveerd met een vossenbessensaus |
1/2 portie € 8,75 € 14,25 |
Kaasplateau Voor uw plateau kiezen wij kazen uit ons assortiment. |
€ 14,25 |
Charcuterie plankje Verschillende vleeswaren, worst en olijven. |
€ 14,25 |
Hoofdgerechten
Kaasfondue in ’t Goede Uur Al meer dan 50 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere. |
per persoon € 18,95 |
Fondue Gorgonzola Zacht pittige kaasfondue (zie samenstelling boven) op smaak gebracht met gorgonzola en rode port. |
per persoon € 19,75 |
Fondue Provencale Een frisse kaasfondue gemaakt op basis van trostomaten met provencaalse kruiden, kappertjes en is afgemaakt met een scheutje room. |
per persoon € 19,75 |
Vleesfondue van eendenborst Deze “Magret de Canard” of te wel eendenborst wordt door u zelf aan tafel bereid in een rode-wijnbouillon en gaan vergezeld met, estragonmosterd, vossenbessensaus en gegrilde aardappelpartjes (wedges). |
per persoon € 21,75 |
Raclette (minimaal 2 personen) Aan tafel worden 3 soorten raclettekaas door uzelf gegrild,waarbij wij tomaat, ananas, Amsterdamse uitjes, augurken en een in de schil gekookte aardappel serveren. |
per persoon € 21,75 |
Stoofschotel Vraag ons naar de samenstelling. Wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees. Geserveerd met gekookte aardappel of wedges. |
per persoon € 18,95 |
Kees-fondue Kaasfondue met fenegriek gemaakt van kaas waar de dierlijke vetten vervangen zijn door plantaardige vetten. Deze kaas wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting. |
€ 18,75 |
Extra te bestellen: rauwe groenten (koud) Lekker om te dippen in de kaasfondue, per schaaltje |
€ 3,25 |
* al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade en brood.
Desserts
Taart van de dag Lekker stukje taart met fris sorbet-ijs en slagroom |
€ 7,50 |
Crème Brulée Geserveerd met vanille-ijs en slagroom |
€ 7,50 |
Vijfhoeker toet Zomer editie Rabarber met aardbei en een mousse van mascarpone-room pistache en verse aardbeien. |
€ 7,50 |
Ouderwets gember ‘Uit grootmoeders tijd’ Zoete gember met lichtgeslagen room |
€ 6,25 |
Dame Blanche 3 bolletjes vannilleijs met slagroom en warme chocoladesaus of advocaat |
€ 7,95 |
Uncle Charles Coffee Een lekker dessert uit Australië, met ’n bolletje vanille-ijs, espresso en likeur naar keuze |
€ 7,95 |
Handgemaakte truffels van banketbakker Michèl Lekker voor bij de koffie! (met stevia gezoet) |
per stuk € 1,95 |
Monbazillac Chateau Vari (organic wine) Aanbevolen dessertwijn |
per glas € 6,25 |