Menukaart

Voorgerechten

Kruidenboter en aïoli met brood € 5,75
Olijven € 4,50
Rivierkreeftjes
2 filodeeg wafeltjes met rivierkreeftjes, rucola en een heerlijke groene mayosaus
€ 7,25
Uiensoep, broodje met geitenkaas gegratineerd € 6,50
Pan Boly
Onder de gril geroosterd brood met Spaanse Serano ham, gemarineerde zongedroogde tomaatjes en aioli
€ 10,25
Burratini
Kleine burrata met warme gemarineerde druiven, basilicum en marinade van venkelolie.
€ 7,50
Paté van het huis
100% biologisch vlees geserveerd met een vossenbessensaus
1/2 portie € 8,75
€ 16,25
Kaasplateau
Voor uw plateau kiezen wij kazen uit ons assortiment.
€ 14,75
Charcuterie plankje
Verschillende vleeswaren, worst en olijven.
€ 14,75

Hoofdgerechten

Kaasfondue in ’t Goede Uur
Al meer dan 50 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
per persoon € 19,50
Fondue Gorgonzola
Zacht pittige kaasfondue (zie samenstelling boven) op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
per persoon € 20,50
Fondue Koyt
Een kruidige kaasfondue gemaakt op basis van het Jopen Koyt bier met Provençaalse kruiden en een scheutje jonge jenever.
per persoon € 20,50
Vleesfondue van eendenborst
Deze “Magret de Canard” of te wel eendenborst wordt door u zelf aan tafel bereid in een rode-wijnbouillon en gaan vergezeld met, estragonmosterd, vossenbessensaus en gegrilde aardappelpartjes (wedges).
per persoon € 22,50
Raclette (minimaal 2 personen)
Aan tafel worden  3 soorten raclettekaas door uzelf gegrild,waarbij wij tomaat, ananas, Amsterdamse uitjes, augurken en een in de schil gekookte aardappel serveren.
per persoon € 22,75
Stoofschotel
Vraag ons naar de samenstelling. Wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees. Geserveerd met gekookte aardappel of wedges.
per persoon € 19,95
Kees-fondue
Kaasfondue met fenegriek gemaakt van kaas waar de dierlijke vetten vervangen zijn door plantaardige vetten. Deze kaas wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.
€ 19,50
Extra te bestellen: rauwe groenten (koud)
Lekker om te dippen in de kaasfondue, per schaaltje
€ 3,50

* al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade en brood.

Desserts

Taart van de dag
Lekker stukje taart met fris sorbet-ijs en slagroom
€ 7,50
Crème Brulée
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
€ 7,50
Vijfhoeker toet 
Mascarponecremé, chocolademousse en koffie-crumble
€ 7,50
Ouderwets gember ‘Uit grootmoeders tijd’
Zoete gember met lichtgeslagen room
€ 6,50
Dame Blanche
3 bolletjes vannilleijs met slagroom en warme chocoladesaus of advocaat
€ 8,25
Uncle Charles Coffee
Een lekker dessert uit Australië, met ’n bolletje vanille-ijs, espresso en likeur naar keuze
€ 7,95
Handgemaakte truffels van banketbakker Michèl
Lekker voor bij de koffie! (met stevia gezoet)
per stuk € 1,95
Monbazillac Chateau Vari (organic wine)
Aanbevolen dessertwijn
per glas € 6,50