Direct naar:
Voorgerechten
Kruidenboter en aïoli met brood
Olijven
Rivierkreeftjes
2 filodeeg wafeltjes met rivierkreeftjes, rucola en een heerlijke groene mayosaus.
Uiensoep
Met een broodje met geitenkaas gegratineerd
Pan Boly
Onder de gril geroosterd brood met Spaanse Serano ham, gemarineerde zongedroogde tomaatjes en aioli.
Burratini
Kleine burrata met warme gemarineerde druiven, basilicum en marinade van venkelolie.
Paté van het huis
100% biologisch vlees geserveerd met een vossenbessensaus.
1/2 portie
€10,95Hele portie
€17,95Kaasplateau
Voor uw plateau kiezen wij kazen uit ons assortiment.
Charcuterie plankje
Verschillende vleeswaren, worst en olijven.
Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade en brood.Kaasfondue in 't Goede uur
Al meer dan 50 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
Fondue Gorgonzola
Zacht pittige kaasfondue bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
Fondue forestiére
Deze heerlijke zachte herfstachtige kaasfondue, is rijkelijk gevuld met verschillende bospaddenstoelen en is afgemaakt met een scheutje witte port.
Vleesfondue van hertenbiefstuk
Deze hertenbiefstukjes worden door u zelf aan tafel bereid in een rode-wijnbouillon en gaan vergezeld met, estragonmosterd, vossenbessensaus en gegrilde aardappelpartjes (wedges) .
Raclette (minimaal 2 personen)
Aan tafel worden 3 soorten raclettekaas door uzelf gegrild,waarbij wij tomaat, ananas, Amsterdamse uitjes, augurken en een in de schil gekookte aardappel serveren.
NIET TE BESTELLEN IN DE ZOMER MAANDEN.
Stoofschotel
Vraag ons naar de samenstelling. Wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees. Geserveerd met gekookte aardappel of wedges.
Extra te bestellen: rauwe groenten (koud)
Lekker om te dippen in de kaasfondue, per schaaltje
Ananas en tomaatjes
Lekker om te dippen in de kaasfondue, per schaaltje
Amsterdamse uitjes en cornichons
Lekker om te dippen in de kaasfondue, per schaaltje
Desserts
Taart van de dag
Lekker stukje taart met ijs en slagroom
Crème brulée
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Cèpe (paddenstoel)
Een stammetje van hazelnoot ijs met een hoedje van merinque en warme chocolade saus.
Ouderwets gember 'Uit grootmoeders tijd'
Zoete gember met lichtgeslagen room
Dame Blanche
3 bolletjes vannilleijs met slagroom en warme chocoladesaus of advocaat
Uncle Charles Coffee
Een lekker dessert uit Australië, met ’n bolletje vanille-ijs, espresso en likeur naar keuze
Handgemaakte truffels van banketbakker Michèl
Lekker voor bij de koffie! (met stevia gezoet)
Monbazillac Chateau Vari (organic wine)
Aanbevolen dessertwijn