Menukaart

Voorgerechten

Kruidenboter met brood € 3,50
Aïoli met brood € 3,50
Olijven € 3,50
Rivierkreeftjes
2 filodeeg wafeltjes met rivierkreeftjes, rucola en een heerlijke groene saus
€ 6,25
Uiensoep met kaas gegratineerd € 5,25
Pan Boly
Onder de gril geroosterd brood met Spaanse Serano ham, gemarineerde zongedroogde tomaatjes en aioli
€ 8,25
Paté van het huis
100% biologisch vlees geserveerd met een vossenbessensaus
1/2 portie € 8,25
€ 12,95
Kaas
Voor uw plateau kiezen wij kazen uit ons assortiment. 4 verschillende soorten
€ 13,25
Charcuterie plankje
Verschillende vleeswaren, worst en olijven.
€ 13,25

Hoofdgerechten

Kaasfondue in ’t Goede Uur
Al meer dan 45 jaar een begrip, bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere.
per persoon € 17,50
Fondue Gorgonzola
Zacht pittige kaasfondue (zie samenstelling boven) op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
per persoon € 18,00
Fondue Koyt
Kruidige kaasfondue gemaakt op basis van Jopen-Koytbier met provencaalse kruiden, jeneverbessen en een scheutje jonge jenever.
per persoon € 18,00
Fondue Bilou
Deze “Magret de Canard” oftewel eendenborst wordt door U zelf aan tafel bereid in een rode-wijnbouillon en gaan vergezeld met, estragonmosterd, vossenbessensaus en gegrilde aardappelpartjes (wedges).
per persoon € 20,50
Raclette (minimaal 2 personen)
Aan tafel worden  3 soorten raclettekaas door uzelf gegrild,waarbij wij tomaat, ananas, Amsterdamse uitjes, augurken en een in de schil gekookte aardappel serveren.
per persoon € 19,50
Stoofschotel
Vraag ons naar de samenstelling. Wij gebruiken uitsluitend scharrelvlees. Geserveerd met gekookte aardappel of wedges.
per persoon € 18,50
Kees-fondue
Kaasfondue met fenegriek gemaakt van kaas waar de dierlijke vetten vervangen zijn door plantaardige vetten. Deze kaas wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.
€ 17,25
Extra te bestellen: schaaltje groenten
Lekker om te dippen in de kaasfondue
€ 2,95

* al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade en brood.

Desserts

Taart van de dag
Lekker stukje taart met fris sorbet-ijs en slagroom
€ 7,25
Crème Brulée
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
€ 7,25
Vijfhoeker toet
Mascarponecreme, chocolademousse en koffie-crumble.
€ 7,25
Ouderwets Gember “Uit grootmoeders tijd”
Zoete gember met lichtgeslagen room
€ 5,25
Dame Blanche
3 bolletjes vannilleijs met slagroom en warme chocoladesaus of advocaat
€ 7,95
Uncle Charles Coffee
een knutselwerkje uit Australië, met 1 bolletje vanille-ijs, coffee en likeur naar keuze
€ 7,95
Handgemaakte truffels van banketbakker Michèl
Lekker voor bij de koffie! (met stevia gezoet)
per stuk € 1,60
Monbazillac Chateau Vari (organic wine)
Aanbevolen dessertwijn
per glas € 4,75